Thuisverpleging

Wat doen wij

U Kan bij ons terecht voor alle verpleegkundige zorgen die nodig zijn om u een goede thuiszorg te bieden. Dit gaat van hygiënische zorgen ( wassen en aankleden) op basis van U zorgbehoevendheid tot technische verstrekkingen ( inspuitingen, wondzorg, infusietherapie, spoelen van port –a –cath, sondage,….)


Wat hebben wij hier voor nodig

 • Voor de technische verstrekkingen een doktersvoorschrift ( verplicht), niet voor de hygiënische zorgen
 • Een kleefvignet van u mutualiteit

 • Wij werken volgens het derde betalingssysteem, dwz als u aangesloten bent bij één van de Belgische mutualiteiten de betaling rechtstreeks met de mutualiteit geregeld wordt.

  Regio en bereikbaarheid

  We zijn werkzaam in de regio Rumst ( Reet en Terhagen ) en Boom.

  We zijn 24/24 bereikbaar

 • via ons centraal nummer 0497/35 72 15.
 • via Mail: thuishulp@gmail.com

 • Indien u ons telefonisch contacteert, zal een afspraak gemaakt worden om U zo spoedig mogelijk de nodige zorgen te verlenen.

  Palliatieve zorgen

  Palliatieve thuiszorg is de laatste jaren in opmars. Patiënten willen hun laatste dagen vaak niet in het ziekenhuis doorbrengen maar kiezen specifiek om thuis verzorgd te worden in het bijzijn van hun familie. Deze laatste zorgen wegen heel zwaar op naasten en familie. Door een goede begeleiding willen wij een optimale ondersteuning bieden waarin patiënt en familie centraal staan.


  Door op regelmatige basis contact met huisarts en eventueel inschakelen van palliatief netwerk kunnen wij de zorg voor de patiënt optimaal ondersteunen.


  Omdat deze zorg meer is dan alleen hygiënische en technische verzorging, besteden wij ook veel aandacht aan het comfort van onze patiënt en de psychologische, sociale begeleiding.

  Wond- en zorgpraktijk
  bereikbaar tussen 9 en 17u op het nummer
  mobiel: 0497 / 35 72 15
  Thuisverpleging
  24/24 bereikbaar op het nummer
  mobiel: 0497 / 35 72 15
  email: thuisthulp@gmail.com
  Extra